avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot sti daca ma pacalesc intermediarii care se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot sti daca ma pacalesc intermediarii care se ocupa de terenuri nationalizate

am depus o notificare in urma cu 10 ani ,de restituire a unui teren ,iar acum dupa 10 ani m-am trezit la usa cu cineva care spune ca se ocupa cu rezolvari de notificari si ca sa mergem la notariat sa-i dau lui semnatura sa se ocupe de teren ,ca imi da inainte sa vad eu ca e om serios imi da 5 la supa din partea mea si restul dupa ce rezolva actele,intrebarea este ca nu stiu daca dupa ce termina el de rezolvat imi da restul de bani
asta da raspuns,m-ati pus pe ganduri,acum o sa ma interesez la problema cu procentul din afacere,el mi-a spus mie o suma ca sa fie sigur ca ma prosteste dar de cat ii ramane lui sau de cat ar avea el din afacere nu a vorbit,la asta nu m-am gandit,sunteti mai mult decat util in profesie,va multumesc pt tot pana acum sunteti super
flory777 a scris:

MAINE SEARA CAND VIN DE LA SERVICIU O SA SCRIU DECIZIA MEA,APOI MARTI MA INTALNESC CU EI,SINCER SUNT NESIGURA
flory777 a scris:

DEZAMAGIRE TOTALA FRATILOR!!!!!!,M-A SUNAT PERSOANA RESPECTIVA IERI SA IMI SPUNA CA NU SE POATE RETROCEDA TERENUL PT CA MOMENTAN ESTE AL ALTEI INSTITUTII OBTINUTA DE LA PRIMARIE,ASTA INSEAMNA SA BENEFICIEZ DOAR DE DESPAGUBIRI ,IAR EI NU MAI SUNT INTERESATI DE ASTA,CINE SE OFERA SA MA AJUTE SA OBTIN SI DESPAGUBIRILE ALEA

Editat de moderator simonette12- pct.1.3 din Regulament
De asemenea am rugamintea sa nu mai editati mesajele cu litere majuscule- pct.1.2 din Regulament.

Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean italian- cumparare imobil in romania larisa91 larisa91 Dumnealui nu are buletin de Romania, dar doreste sa cumoere un apartament doar pe numele lui, dar este casatorit cu un cetatean roman. Ce drepturi ar avea el ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la anularea unei imputerniciri imobiliare? ieta_ieta08 ieta_ieta08 Cum procedez pentru anularea unei imputerniciri imobiliare? intreb, deoarece am fost la notarul care am incheiat aceasta imputernicire pentru a o anula si mi-a ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate Radu1111 Radu1111 Salut, Am o problema cu un fost prieten. Acesta mi-a spart e-mailurile, a creat si altele in numele meu dupa care ma denigreaza pe internet, postand diverse ... (vezi toată discuția)