avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Mesaje electorale pentru alegeri
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Mesaje electorale pentru alegeri

am primit doua telefoane- pe romtelecom-in care Crin Antonescu ma invita sa votez cu USL
este corect sa ma deranjeze cu asa ceva ?
Sigur ca nu este normal! Ca de obicei "scopul scuza mijloacele". Am primit acelasi telefon si l-am inchis in secunda 2....puteam sa stau sa ascult dar cata pierdere de timp pentru nimic:slap:
L.C.
E normal sa folosesca un astfel de mijloc de comunicare cu electoratul. Nu am infiintat noi acest procedeu si nici nu cred ca e bine sa-l respingem, de multe ori doar pentru simplul fapt ca ne deranjeaza doar persoana. Da, inchidem telefonul si atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefoane anonime dunguta dunguta Probabil ca fiecare , din cand in cand , primeste cate un telefon , din greseala noaptea pe la ore mici .Nu le acorzi importanta dar cand acestea devin un ... (vezi toată discuția)
Daca maine ar fi alegerile, voi cu cine ati vota?  MYRA  CIMPEAN MYRA CIMPEAN poate creaza Admin-ul un sistem de a face sondaje aici pe site. poate exista si nu stiu eu. [b]voi pe cine ati vrea presedinte?[/b];) (vezi toată discuția)
Stresat de banci mancipri mancipri SUNTEM IN CRIZA FINANCIARA . MULTI CETATENI NU ISI MAI POT PLATI DATORIILE LA BANCI LA TIMP. ESTE LEGAL CA LA 4-5 ZILE DE LA DATA SCADENTA DACA FARA REA ... (vezi toată discuția)