Faptele care se inscriu in cazierul fiscal al contribuabililor sunt infractiuni si/sau contraventii stabilite prin urmatoarele acte normative: Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale; Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal; Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei; Legea nr. 26/1990 privind registrul comertului; Legea nr. 86/2006 privind Codul vamal al Romaniei; Legea contabilitatii nr. 82/1991; Legea nr. 656/2002 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, precum si pentru instituirea unor masuri de prevenire si combatere a finantarii actelor de terorism; OUG nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc; Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca; Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii; Legea nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de munca si boli profesionale; OG nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala; alte fapte care constituie infractiuni in domeniul financiar, vamal si care privesc disciplina financiara.
Preluare srl
Crisb68
Buna ziua,as dori sa preiau un srl cu o autorizatie taxi.Problema este ca eu inca nu sunt reabillitat,am avut o condamnare cu suspendare 1 an in anul 2016 la ... (vezi toată discuția)
Buna seara
emma08
daca doresc sa preiau o soc . comerciala prin onrc , si cazierul meu fiscal nu e \"curat\" , ma incadrez in prevederea din legea 31 care spune ca membrii ... (vezi toată discuția)