avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Un drept de proprietate intelectualã poate fi ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Un drept de proprietate intelectualã poate fi deþinut de cãtre 2 sau mai multe entitãþi?

Doua entitati - societati comerciale, sau o societate si o persoana fizica, sau alte tipuri de entitati cu personalitate juridica - pot detine ambele acelasi bun intelectual?

Spre exemplu un website poate fi detinut de 2 sau mai multe societati in acelasi timp, cu cote variabile de participare?

Daca este posibil, atunci se poate si ca fiecare dintre entitatile care detin bunul sa obtina venituri din exploatarea lui? Se impart veniturile obtinute in functie de cotele de participare?
Cel mai recent răspuns: edipav , utilizator 18:44, 19 Iunie 2012
arbitrajul OMPI pe temeiul UDRP nu era subiectul disciutiei. utilizatorul ADRIAN 1483 a precizat foarte clar ca problema se refera la 2 entitati ce detin un drept de PI asupra unui website.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile de autor pentru spectacol televiziune mlLucian mlLucian Din cate am inteles legislatia romana nu poate proteja ideea unui show televizat. Intrebarea mea este daca pot sa inregistrez emisiunea in alta tara pentru a o ... (vezi toată discuția)
Proprietate intelectualã comunã? Alexandru8899 Alexandru8899 Dreptul de proprietate intelectuala pentru un bun poate fi detinut de 2 entitati fiscale? Concret, o PFA si o SC pot detine impreuna un website, cu toate ... (vezi toată discuția)
Achizitie gazduire web in sua - impozit pe venitul nerezidentilor dannad001 dannad001 O firma din Romania are un Site web gazduit (hosted) pe un server din SUA ce apartine unei firme din SUA. Cum calculam Impozitul pe venitul Nerezidentului ... (vezi toată discuția)