avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Eveniment rutier cu tamponare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Eveniment rutier cu tamponare

am avut un eveniment de tamponare eu la volan cu un LOGAN bara loganului nu a suferit mari modificari.tipul a sunat la 112 si la alcolltest a iesit 0,54 .mi sa recoltat singe nu am dat decit o proba nu am semnat acolo iar procesul verbal nu l am mi au dat doar o dovada si reparatie pt bara mea care era julita dinainte >procesul verbal l am semnat. nu am stiut ce sa fac eram singura femeie si noaptea departe de bucuresti am scris in procesul verbal ca soferul m a agresat verbal.ce se poate intimpla si cum sa procedez?

Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 18:30, 10 Iunie 2012
buna ziua ,
0,54 la aparat = dublu la singe ,asa ca tot tacimul dosar penal
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat sau suspendat? vasilicalungu vasilicalungu Am fost opriti de un echipaj de politie, iar sotului meu i s-a luat proba cu aparatul etilotest , iar rezultatul a fost 0.75mg/l.Ulterior am fost la cea ... (vezi toată discuția)
Am fost agresată verbal și fizic, în trafic, de un instructor auto ciufi80 ciufi80 Buna seara, va rog sa-mi dati si mie cateva sfaturi cu privire la incidentul ce mi s-a intamplat. In urma unor sicanari in trafic cu o doamna soferita, in ... (vezi toată discuția)
Daca am constatare amiabila de accident, cum mai poate face politia ... Mirciulica.63 Mirciulica.63 Daca am Constatare Amiabila de accident, cum mai poate face politia Proces verbal peste aceasta ? (vezi toată discuția)