avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inscriere in fals sub semnatura privata - proba cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inscriere in fals sub semnatura privata - proba cu martori

Stimati domni ,

In urma sfaturilor si indicatiilor primite de la dvs. cei care sunteti pe acest forum , in speta care ma priveste am ales sa merg pe inscrierea in fals sub semnatura pe un document sub semnatura privata .
In cazul unui imprumut de bani , in document sunt trecute cele 2 parti : imprumutator si imprumutat precum si un martor care ulterior a decedat si care era mama celor doua parti .
Imprumutatul nu recunoaste ca a luat banii , nu este nimic autentic , este doar o foaie de hartie cu o semnatura pusa intr-un mod nefiresc , intr-un colt ( practic asa cum am explicat in alta ocazie partea care sustine ca a dat banii incearca sa-i puna mana pe mostenirea celeilalte parti ) .
Cum poate demonstra cu martori ca a dat , acum la 2 ani de la imprumut ? Pe document era prevazuta scadenta imprumutului pe 26.09.2010. De ce nu a actionat in instanta atunci sa i se returneze banii ? Traia martorul si cu siguranta stia ca nu a dat niciodata banii intrucat semnatura e un fals grosolan.
Ce se poate intampla ?
multumesc

Alte discuții în legătură

Dosar suspendat si trimis la parchet pentru cercetari romex romex Va rog sa ma ajutati cu o lamurire : In cadrul unui proces in care se solicita perfectarea unui inscris sub semnatura privata , una din parti contesta ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut sub semnatura privata romex romex Daca intr-o intelegere cu privire la un imprumut de bani , intelegere incheiata intre 2 frati , nu exista martori , se poate cere o hotarare care sa tina loc ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana romex romex Va rog sa-mi spuneti cat de greu e sa combati in instanta o chitanta de mana , prin care o persoana ar fi luat o suma de bani si nereturnand-o la timp ar ceda ... (vezi toată discuția)