avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce impozite platesc daca infiintez un offshore
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce impozite platesc daca infiintez un offshore

poate cineva sa -mi spuna ce impozite si taxe platesc dac infiintez un offshore?este vb de un hotel pe litoral,cu angajati romani.in cazul acesta platesc impozite pe salarii sau alte taxe pe care le platesc de obicei?

Alte discuții în legătură

Firma in bulgaria? cass4 cass4 pot sa mut firma existenta in Bulgaria sau trebuie sa infiintez una noua?mentionez ca e vb de un hotel pe litoral. ma intreb daca mai platesc taxe si aici ... (vezi toată discuția)
Infiintare offshore pentru venituri din afara tarii Marius1995 Marius1995 Salutare, Desfasor diverse activitati pe Internet. Am plecat de la sume mici si am reusit in cativa ani, reinvestind toti banii castigati sa ajung la sume ... (vezi toată discuția)
Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)