Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

ContSters42179 
	    	Utilizator

ContSters42179 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Crystyan18@yahoo.com	                   

Poti sa iei avertisment pentru ca nu am purtat casca de protectie stiind ca nu mi sa dat in primire la echipamentul de  protectie  si al 2 avertisment l-am ... (vezi toată discuția)
	                    Crystyan18@yahoo.com	                   

Poti sa iei avertisment pentru ca nu am purtat casca de protectie stiind ca nu mi sa dat in primire la echipamentul de  protectie  si al 2 avertisment l-am ... (vezi toată discuția)

maria-m	                   

se poate lua  indemnizatia de conducere fara a parcurge si celelalte sanctiuni ca :
a) observaţie scrisă;
b) avertisment;
 (vezi toată discuția)
	                    maria-m	                   

se poate lua  indemnizatia de conducere fara a parcurge si celelalte sanctiuni ca :
a) observaţie scrisă;
b) avertisment;
 (vezi toată discuția)

MonaSi	                   

Buna ziua! Daca un angajat se afla in perioada de penalizare salariala si savarseste alta abatere disciplinara(diferita de cea in urma caruia a fost ... (vezi toată discuția)
	                    MonaSi	                   

Buna ziua! Daca un angajat se afla in perioada de penalizare salariala si savarseste alta abatere disciplinara(diferita de cea in urma caruia a fost ... (vezi toată discuția)