avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... camatarie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

camatarie

buna ziua am o problema cu un fost executor am luat bani cu camata de la el bine inteles ca el nu recunoaste nodeschis proces in care el zice ca era promisiune v-c imobil .eu i-am dat bani dar nu recunoaste dobinda cere mai mult am o inregistrare cd audio video unde zice clar citi bani m-ia dat si citi i-am dat unde ma pot adresa cu acest cd numai suport stresul facut de acest individ si mai ceva exista vreo lege care sa pedepseasca hartuirea pshica nu dorma noptile din cauza lui fiindca acum am executare pe imobil ce sa fac cui sa merg cu cd dar tineti cont ca el avea o functie/ multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters239773 , utilizator 17:15, 18 Iunie 2012
Faceţi o plângere la parchet
Plangere adresata catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel de care apartine judetul dv-stra , in care vei mentiona despre inregistrare si care poate constituii o proba utila, daca acel executor vorbeste ,,bine,,
Din ce a scris rezultă că în prezent nu mai este executor judecătoresc.
Infractiunea de camatarie nu este incriminata, deci fapta nu constituie infractiune decat daca va ameninta sau va santajeaza.
Ceea ce nu inteleg este cum a ajuns sa va execute imobilul? Acest lucru se datoreaza culpei dvs. pt ca ati semnat un act. Nu putea sa se duca in instanta si sa spuna ca exista o promisiune de v-c fara sa fi incheiat un contract in acest sens.
Cu acea proba trebuia sa va aparati in procesul civil, la parchet nu vad ce ati putea face.
sigur nu este incriminata camataria ?da si nu ami este executor o fost dat afara pt luare de mita si bun hartuire pshica nu exista numai fizica ?i-am facut plingere la politie pt camatarie la inceputul cercetarilor a zis politistul ca exista infractiune de inselaciune si ca el nu o auzit in inregistrare ca zice de camata dar se aude f clar ceea ce ma face so pun pe youtob.chiar asa ce patesc daca o pun?ca i se vede fata pe toata durata inregistrari

Alte discuții în legătură

Cămătărie GustavAurelian GustavAurelian Am împrumutat niște bani unor persoane.Sumele nu erau foarte mari și am cerut o mica dobânda. Politia ma acuza de cămătărie, ce pedeapsă pot primi? Au ... (vezi toată discuția)
Se considera camatarie giovana giovana am imprumutat unei cunostinte 5000 de euro trebuia sa mii restitue in termen de 3 luni si nu mia restituit suma. am cazut de comun acord sa facem un cuntract ... (vezi toată discuția)
Hartuire camatararie pot sa-ifac plingere penala? gemilia gemilia am luat 9000 euro imprumut cu contract de ipoteca pe casa asta a fost in 2007 imprumutul a fost pe 1 an dar la un an i-am dat dobinda de 6la suta pe luna si am ... (vezi toată discuția)