avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Daca imi deschid o intreprindere individuala platesc ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Daca imi deschid o intreprindere individuala platesc TVA?

Daca imi deschid un II(Intreprindere Individuala) acum si incep activitatea peste 2 luni platesc taxe (sunt platitor de TVA...)???
Cel mai recent răspuns: Manea S. Alexandru PFA , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 09:45, 2 Iulie 2012
Platitor de TVA veti alege dumneavoastra daca vei fi sau nu. Eu in momentul in care am mers la administratia financiara, am completat un formular in care am declarat ca nu vreau sa fiu platitor de TVA. Din ce stiu eu, veti deveni automat platitor de tva daca veti avea incasari ce depasesc de 119.000 lei. Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala neplatitoare de tva vmkriss vmkriss As dori sa stiu daca platile depasesc incasarile, trebuie facut un contract cum ca am imprumutat intreprindere individuala cu bani. Ce declaratii se ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon antispam antispam Buna ziua tuturor. Din cate am inteles, in cazul unui PFA care presteaza servicii intracomunitare, in momentul in care se depaseste plafonul de incasari de ... (vezi toată discuția)
Lamurire :platitor de tva intr-un if mihaelazbanca mihaelazbanca As avea o rugaminte.Cine imi poate spune niste informatii referitoare la TVA? Avem un IF si de anul acesta pe langa comertul diferitelor produse nealimentare ... (vezi toată discuția)