avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... baza de calcul indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

baza de calcul indemnizatie CCC

Prin hot 1682/2008, art. 5, privind norme OUG 148/2005 se prevde ca baza de calcul a indemnizatie de CCC este reprezentata de veniturile salariale nete si veniturile din activitati independente in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului. eu pe langa veniturile din salarii am avut si venituri provenite dintr-un PFA. Intrebarea este intra la calcul si veniturile din urma si care este suma ? cea din declaratia de impunere anuala proportional la lunile care intra la calculul indemnizatiei de CCC ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 31 Decembrie 2008
In calcul intra si veniturile realizate ca PFA.
Veniturile din activitati independente prevazute la art. 1 alin. (3) din ordonanta de urgenta, sunt cele definite la art. 46 alin. (1)-(4) din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, si reprezinta valoarea obtinuta dupa aplicarea cotei de impozitare asupra venitului impozabil stabilit conform legii, corespunzator acestei categorii de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa cred lauradobre lauradobre eu nu lucrez,sotul este angajat la o societate cu carte de munca cu un venit brut de 1100ron/luna,are si o firma care este PFA tot pe numele lui,cu incasari in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere a copilului LauraEliza LauraEliza Buna ziua, Sper sa puteti raspude la intrebarea mea, sau sa ma indrumati pe cine sa intreb. Sunt angajata cu carte de munca, PFA si in acelasi timp si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia ptr cresterea copilului marinaalexandrescu marinaalexandrescu Buna seara , am si eu o intrebare , dividentele sunt luate in calcul la calcularea celor 85% din veniturile realizate in ultimile 12 luni? multumiri!!!! (vezi toată discuția)