avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locuinta sociala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locuinta sociala

Buna ziua!
Locuiesc impreuna cu sotul si fetita mea in varsta de 9 ani intr-un apartament - locuinta sociala de 8 ani. Parintii sotului meu au construit o casa la tara, la 45 de km de oras pe care vor sa ne faca acte de vanzare cumparare. Acest lucru ne-ar pune in imposibilitatea de a mai locui in aparatamentul de acum pentru ca nu avem voie sa fim proprietari. Care ar fi solutiie? Ar putea socrii mei sa faca act de vazare cumparare fetitei mele minore? Fara ca acest lucru sa ne puna in situatia de a renunta la apartament? Sau exista alte posibilitati? Mentionez ca este necesar sa transfere casa pe numele nostru deoarece soacra mea mai are copii din prima casatorie, si sa nu apara probleme dupa moartea socrilor mei.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare locuinta copil minor ContSters255499 ContSters255499 Buna ziua! Eu si sotul meu detinem un apartament locuita sociala de 9 ani. Socrul meu vrea sa ne faca acte pe o casa la tara. Cum ne aflam in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)
Drepturile mele ca mama asupra copilului meu mihaela_02_sm mihaela_02_sm Buna! Sunt mama unei fetite de 3 ani. Sunt casatorita cu tatal fetitei, insa locuim cu parintii sotului in casa acestora din momentul casatoriei. Sotul are ... (vezi toată discuția)
Mostenire sagetator1 sagetator1 buna ziua Am o intrbare daca ma puteti ajuta in legatura cu mostenire ......deci acum cam 40 de ani a murit tatal sotului {adica socrul] ,sotul meu fiind ... (vezi toată discuția)