avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... insarcinata in luna a 8a si sotul vrea sa divortam
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

insarcinata in luna a 8a si sotul vrea sa divortam

Buna ziua, sunt insarcinata in luna a 8a,casatorita de 1an,..ca in orice relatie sunt si certuri si impacari insa, nu stiu ce s-a intamplat cu el de ceva vreme...si daca asta nu ar fi fost de ajuns dupa o alta cearta cei drept, o criza de-a mea de gelozie el a decis ca nu mai suporta si ma parasit....nu ma mai suna nu ma mai cauta....ba mai mult eu am tot incercat sa i spun sa vina sa vorbim dar el sustine ca nu avem ce...pana sa plece (stateam la mine acasa)mi-a reprosat ca nu e copilul lui si ca intentiona sa i faca testul AND.....nu l inteleg....era foarte fericit cand a aflat ca va fi tatic ca va avea un baietel sanatos....nu stiu ce sa fac....nu stiu cum sa trec peste dezamagirea asta:(..psihic sunt la pamant...nu stiu cum sa mai procedez in continuare....
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iunie 2012
florentina_florentina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 09:29, 14 Iunie 2012
Puteti incerca un consilier marital
Momentan stati linistita pana vine cel mic pe lume si pastrati-va fortele pentru acel moment. Apoi vedeti ce se mai intampla. Copilul fiind conceput in timpul casatoriei se prezuma ca este al sotului dvs.
Dupa ce va reveniti in urma nasterii hotarati ce veti face in continuare. Poate toate vor fi bine, poate nu, dar acum nu e momentul sa va ganditi la rele.
Multa sanatate!
multumesc pt sfat!....nu cred ca il va recunoaste..deoarece atunci cand a plekt si l-am intrebat a zis ca se mai gandeste daca il va recunoaste plus de asta nu l intereseaza cum sa simt si daca sunt sau nu bine...tocmai de aceea cand voi naste il voi trece decat pe numele meu...multumesc oricum
Nu e necesar sa-l recunoasca. Sotul dvs va fi tatal acestui copil, va fi trecut in certificatul de nastere al copilului.
eu zic ca va impacati.....gelozia este INSUPORTABILA, daca doar unul este gelos ( nu cunosc macar o casnicie care sa fi rezistat in conditiiel astea) dar, la dvs se pare ca sunteti amandoi( doar si el pune probleme de recunosatere a copilului_, sanasele sa ramaneti impreuna sunt extrem de mari....o renumita psiholoaga spunea ca " gelos la gelos trage"
copilul va fi automat pe numele lui si, cand il va vedea sunt convinsa ca va reveni

mai tarziu ar fi recomandat sa mergeti la un psiholog amandoi.....desi, din nefericire gelozia nu are leac, este ca un boala ce mananca letal orice relatie bazata pe incredere....mai aales ca nu poate fi inteleasa de cat tot de unul ce sufera de asa ceva....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu sunt căsătorit, dar voi deveni tătic. eu cu mama copilului nu ne înțelegem și am decis că e mai bine separați, cum va decurge toată povestea după ce ea va naște? victor_roll victor_roll buna seara, nu sunt casatorit, dar voi deveni tatic...eu cu mama copilului nu ne intelegem si am decis ca e mai bine separati...cum va decurge toata povestea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gafton gafton cum pot determina tatal la plata pensiei alimentare si incepand de cand?mentionez ca nu suntem casatoriti, sunt insarcinata in doua luni, iar el neaga ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara jovana jovana Buna ziua, va rog sa ma ajutati referitor la o situatie: o tanara in jur de 25ani, care nu lucreaza, are un copil in varsta de 4ani; tatal copilului nu a vrut ... (vezi toată discuția)