avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta dosar viza SUA , viata de ITM ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta dosar viza SUA , viata de ITM ?

Buna ziua,

stiti cumva daca ITM-ul mai vizeaza adeverintele pentru salariati ? Cineva are nevoie de o adeverinta pentru completarea dosarului pt viza SUA, adeverinta pe care scrie ca se completeaza de angajator si se vizieaza de catre Inspectoratul de munca.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:16, 14 Iunie 2012
ITM-ul nu vizeaza astfel de adeverinte .. adeverintele de vechime se vizeaza de catre ITM numai penttu perioadele anterioare datei de 01.01.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta Doina Elena Doina Elena Care este ultimul model de adverinta de vechime care se elibereaza dupa ianuarie 2011 , agreat de ITM? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime 2011 ContSters60781 ContSters60781 As dori sa intreb angajatorii (reprezentantii lor) ce fel de adeverinte de vechime elibereaza angajatilor a caror contracte de munca inceteaza in anul 2011 si ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime munca corina_s corina_s Buna ziua, Am nevoie pentru noul loc de munca de o adeverinta de vechime de la fostul angajator. Eu am lucrat la propia mea firma si nu stiu exact ... (vezi toată discuția)