avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Model recomandare de la asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Model recomandare de la asociatia de proprietari

Buna ziua!

Am nevoie de o recomandare din partea asociatiei de proprietari dar eu nu stiu sa o formulez si adminitratora nici atat. Dansa mi-a zis sa o formulez eu si daca toul este ok o va semna dansa si presedintele, dupa ce se va discuta in adunarea generala.

Imi trebuie o recomandare de genul ca persoana respectiva nu a avut probleme cu vecini, nu a fost vazuta consumand bauturi alcoolice, este o persoana respectuasa, etc. Pe scurt, o recomandare pentru instanta.

De aceea, apelez la dumneavoastra pentru a ma ajuta in formularea acestei recomandari, si sper ca ma puteti ajuta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: florin2kx , utilizator 11:16, 16 Iunie 2012
De ce nu apelaţi la avocatul dvs.?
Avocatul este plecat din Bucuresti pana luni, zi in care eu trebuie sa o ma deja semnata. Din acest motiv am recurs la aceasta metoda.
Poate detaliati speta

Asociatia de Proprietari nr
Recomandare
Domnul X este membru proprietar in asociatia noastra din anul...
De la mutarea in imobil ,este cunoscut drept o persoana care s-a remarcat prin comportament si atitudine decenta in relatiile cu vecinii
Datorita simtului civic ,disponibilitatea si interesului de care a dat dovada,de la mutarea in imobil,domnul x ,s-a implicat concret in activitatea din asociatia de proprietari ,a initiat si finalizat diferite proiecte de intretinere spatiu verde si reparatii parti comune din imobil
Este cunoscut drept persoana cu bun simt,de la mutarea in imobil implicandu-se in mai multe actiuni de ajutorare a proprietarilor in etate
Domnul x,s-a evidentiat in cadrul asociatiei de proprietari ca un proprietar cu un nivel ridicat de profesionalism in domeniul..., cu aptitudini bune de comunicare in cadrul relatiilor cu vecinii ,reprezentantii asociatiei de proprietari, cu o dorinta continua pentru implicarea si gasirea de solutii la probleme curente ivite in cadrul asociatiei de proprietari.
De la mutarea in imobil ,domnul x a dovedit relatii personale si profesionale amiabile , manifestandu-si permanent disponibilitatea de a se implica in cat mai multe dintre problemele aparute in activitatea asociatiei de proprietari
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
ynocentta, utilizator
Persoana in cauza a fost prinsa cand facea un ''serviciu'' unui prieten, si anume... a luat un pachet care continea canabis de la o persoana la care a fost trimis, urmand a i-o aduca acestuia.
Va multumesc mult de tot.

Alte discuții în legătură

Presedintele acopera nereguli n566631 n566631 Buna ziua, ca simplu proprietar ce pot face in cazul in care reprezentantul legal al Asociatiei de Proprietari care este presedintele, nu ia masurile legale ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorii intretinere asociatie de locatari, nu proprietari Ramo Ramona Ramo Ramona Soacra mea locuieste intr-un imobil cu 6 apartamente unde nu exista asociatie de proprietari, ci doar de locatari, in ciuda faptului ca toti locatarii sunt si ... (vezi toată discuția)
Preluare ong ElenaDINA ElenaDINA Preiau asociatie (ONG) fara probleme contabile cu specific pe asistenta sociala. Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)