Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

cristip 
	    	Utilizator

cristip 
	    	Utilizator	    

marap 
	    	Utilizator

marap 
	    	Utilizator	    

cristip 
	    	Utilizator

cristip 
	    	Utilizator	    

cristip, utilizator
 cristip, utilizator 	
			~ final discuție ~
 cristip	                   

Am copil incredinţat in urma divorţului inca din anul 2006 . S-a stabilit atunci un cuantum de 137.5 dolari ca pensie de intreţinere din partea fostei ... (vezi toată discuția)
	                    cristip	                   

Am copil incredinţat in urma divorţului inca din anul 2006 . S-a stabilit atunci un cuantum de 137.5 dolari ca pensie de intreţinere din partea fostei ... (vezi toată discuția)

amalya_stoica	                   

buna,sunt Amalya si sunt in Israel de cativa ani ca orice roman in cautarea unui trai mai bun de viata.Am fost legala pana in momentul in care am nascut si din ... (vezi toată discuția)
	                    amalya_stoica	                   

buna,sunt Amalya si sunt in Israel de cativa ani ca orice roman in cautarea unui trai mai bun de viata.Am fost legala pana in momentul in care am nascut si din ... (vezi toată discuția)

Dinos	                   

Nascut in Romania emigrat in Israel,cu renuntare la cetatenie.Am redobandit cetatenia prin anii 92-94.
In 86 ,eu cetatean Israelian cu ea cetetenie dubla ... (vezi toată discuția)
	                    Dinos	                   

Nascut in Romania emigrat in Israel,cu renuntare la cetatenie.Am redobandit cetatenia prin anii 92-94.
In 86 ,eu cetatean Israelian cu ea cetetenie dubla ... (vezi toată discuția)