avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu pensia alimentara,de curand tribunalu a decis sa iau pensie alimentara 16,6 la suta din pensia tatalui meu,iar sora mea ia 25%,amandoua suntem majore..ce trebuie sa fac ca sa luam amandoua la fel,sa avem drepturi egale?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:15, 15 Iunie 2012
Amandoua ar trebui sa luati maxim 16.5% din venitul tatalui. Tatal ar trebui sa solicite instantei scaderea pensiei
va multumesc,dar din ce cauza nu a luat tribunalu masuri de prima data cand mi-au stabilit mie pensia,ca era de datoria lor sa cunoasca legile,stiu si eu ca daca sunt doi copii minori sau majori se opreste undeva la 35%..nu 42%
Instanta face doar ce i se cere. Tatal trebuie sa ia actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara Rulzy Rulzy Buna ziua, In 2006 judeatoria a decis ca tata sa plateasca pensie alimentara sorei care locuia cu mama, iar mama sa-mi plateasca mie pensie alimentara care ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensii alimentare reandrei reandrei Buna ziua, Un bun prieten de-al meu are o problema. E divortat de ceva timp si plateste pensie alimentara in cunatum de 25% din salariu, De curand a fost ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara dana12345 dana12345 am o fetita din prima casatorie dupa care primesc o pensie alimentara de 77 de lei pe luna .nu l am dat pentru marirea pensiei alimentare din 2005 .acum ... (vezi toată discuția)