avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valoare amenda pentru numere rosi expirate?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valoare amenda pentru numere rosi expirate?

Buna ziua va urez un an nou cat mai fericit la toata lumea.
Unchiul meu a fost oprit de un echipaj de politie deoarece avea numere rosi la masina care din pacate erau expirate de 4 zile:( si va intreb in numele lui cum va evolua acest caz? iar a doua intrebare este intre cat si cat este valoarea amenzi pentru circularea cu nr rosi expirate de 4 zile sau unde ma pot documenta chiar eu.Va intreb acest lucru deoarece lui i-au fost solicitati 4000 mii lei amenda.
Va multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Cel mai recent răspuns: turcuirimia , utilizator 00:03, 7 Ianuarie 2009
Conducerea cu nr provizorii expirate constituie infractiune.
Astfel , in limitele legii , poate fi aplicata o sanctiune administrativa (o amenda) si/sau suspendarea pemisului de conducere.
cititi mesajul de mai sus .
Ultima modificare: Luni, 5 Ianuarie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
exista inca un topic cu acelasi subiect :numere expirate
eu am stat cca 4-5 luni, permisul mi-a fost suspendat pe 3 luni, primit SUP si 400 + 50 lei amenda.In cazul unchiului tau cred ca spaga ca sa scape e 4000 amenda.faceti un flagrant pt militienii respectivi
NUP a scris:

exista inca un topic cu acelasi subiect :numere expirate
eu am stat cca 4-5 luni, permisul mi-a fost suspendat pe 3 luni, primit SUP si 400 + 50 lei amenda.In cazul unchiului tau cred ca spaga ca sa scape e 4000 amenda.faceti un flagrant pt militienii respectivi

iti dau dreptate dar daca ii zic asa ceva se speria sa faca flagrant la politisti:|

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia cu numere provizorii expirate iancu_madalina iancu_madalina Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca am avut permisul suspendat pe 90 de zile din cauza ca am umblat cu un autoturism cu placute de inregistrare expirate pot ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema. amenda sau inchisoare cu suspendare. permis retinut. bibivl08 bibivl08 ... Lucrurile stau in felul urmator: Am cumparat o masina din timisoara , masina avea numere rosii expirate, totusi pentru ca pretul era convenabil am ... (vezi toată discuția)
Dosar penal numere rosii Renata123 Renata123 Salut, In data de 06.11.2017 am fost oprit in trafic de un echipaj de politie pe raza municipiului targoviste pentru un control,acestia au constatat ca dovada ... (vezi toată discuția)