avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Master - la ce imi foloseste
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Master - la ce imi foloseste

Am si eu o intrebare...anul acesta termin facultatea de drept...si vreau sa va intreb daca stiti daca ajuta la ceva masteru? eu as vrea sa ma fac avocat...deci?merci
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 22:29, 17 Iulie 2012
Da, un master ca orice alta forma de pregatire si specializare post-universitara, este folositor. Va poate fi doar de folos, mai mult sau mai putin, si nu va poate dauna in nici un fel.
Puteti fi admis in avocatura si profesa chiar fara master iar ulterior va puteti completa cunostintele in domeniul juridic la cursurile Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor.
deci si daca nu m-as face avocat sa zicem...la ce mi-ar mai putea ajuta masterul?
In mod direct nu va ajuta la nimic, indiferent daca veti deveni avocat, notar, primar etc.
Cunostintele de specialitate acumulate, daca va pregatiti serios, va vor fi insa de folos in cariera.
in principiu sa inteleg ca e cum zicea un coleg, ca nu face masteru ca nu ajuta la nimic....civil si penal sa stiu a-z asta e important :D
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2012
Ares-3, moderator
Iti aprofundezi cunostintele juridice si iti dezvolti modul de gandire. Orice studiu in plus te ajuta sa progresezi pe plan profesional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce master sa aleg? jason jason Buna ziua! As dori cateva sfaturi referitoare la dilema mea :) In vara aceasta termin Dreptul (4 ani) si intentionez ca, dupa examenul de licenta sa dau ... (vezi toată discuția)
Stiinte penale - uvt maria1197 maria1197 Buna, imi poate spune cineva ce job-uri se pot gasi dupa ce termini un master de Stiinte Penale in cadrul UVT? Momentan sunt la facultate in Anglia ... (vezi toată discuția)
Cursuri acces in profesia de avocat Daniela Vorovenci Daniela Vorovenci Se sustin cursuri pregatitoare pentru acces in profesia de avocat in cadrul Baroului Bucuresti? (vezi toată discuția)