avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Partidul National Socialist
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Partidul National Socialist

Buna ziua,ma numesc Borca Nicolae si doresc raspunsuri atat de la specialistii siteului cat si de la useri.Rog sa fie serioase si la obiect.
Ca urmare a jafului si ticalosiei din ultimii 22 de ani,multe asemenea actiuni fiind comise la scara nationala chiar de catre partidele politice care au fost,sunt si vor urma la guvernare cat si de catre acolitii lor,clienti politici,cred ca se cere un partid serios de extrema dreapta asemenea Partidului National Socialist infiintat in Germania anilor '20.
Nu spun ca partidul nazist a fost mai bun decat ceeace avem noi acum,a fost chiar mai rau dar scriptic si exceptand Mein Kampf ar putea fi o ultima solutie,o ultima alternativa la mitocania si ticalosia din zilele acestea.
Personal nu cred in posibilitatea reabilitarii acestei tari cu talharii politici care s-au rotit la carma acestei tari in ultimii 22 de ani.Pe deasupra scot capul si le vor urma si beizadelele lor.
Condamn genocidul mondial facut de catre nazisti,condamn genocidul facut de catre Stalin,Pol-Pot,americani,spaniolii in America de Sud,Partidele Comuniste si toti negutatorii de sclavi cunoscuti si necunoscuti.Condamn imperiile de la inceputurile istoriei si pana ieri,sunt pentru libertatea deplina a individului dar nici ce traieste Romania de azi nu mai este suportabil.
S-a avut grija ca sa nu se mai poata repeta crearea unui partid de extrema dreapta prin legi dar legiuitorii de azi parca ar fi in cardasie cu talharii.Se speculeaza orice chichita si talharii de la cel mai inalt nivel si pana la gainari merg in tribunale si se distreaza pe seama celor de buna credinta care vor sa mai faca un pic de ordine.
Cred cu tarie ca este nevoie de alta socoteala in materie de legislatie.Nu consider ca un partid de extrema dreapta construit pe temei legal,nou infiintat, ar conduce la dictatura.
Daca acest text de inceput va fi facut public si nu va fi supus cenzurii si presiunilor, rog aceasta mica comunitate sa-si dea cu parerea despre aceasta posibilitate.
Caci daca nu vom face ceva vom pieri ca natie,vom fi pervertiti,marginalizati si scosi pe dinafara de catre jucatorii zilei.
Cel mai recent răspuns: Catalin cata , utilizator 16:24, 31 Iulie 2018
La fiecare 4 ani apare cate un partid extremist care aduna voturi. Voturi negative, nu pentru acel partid ci impotriva celorlalte, impotriva clasei politice. Acum e la moda PPDD, acum 4 ani era la moda PNG, inainte de asta PRM ...
Pentru a infiinta un partid serios aveti nevoie de resurse, materiale si umane. Fara resurse materiale in primul rand si umane in al doilea rand, nu aveti nici o sansa in opinia mea de a deveni o voce in politica, de a conta, de a aduna voturile necesare pentru a aduce o schimbare. Observati ca partide cu traditie (PNTCD), partide cu ceva vechime si cu organizatii locale numeroase in tara (PRM, PNG, PC ...) nu conteaza prin ele insele ci doar in cadrul unor aliante. O forta de opozitie puternica au reprezentat-o de lungul ultimilor ani cateva televiziuni iar opozitia serioasa o faceau acei "ziaristi tonomat", platiti sa expunsa, formuleze, sustina o idee, o forta politica de pe scena romaneasca. Daca aveti resurse materiale, aveti in concluzie o sansa. Fara resurse materiale nu veti putea dezvolta un partid la nivel national, nu veti putea fi auzit, nu veti conta pe scena politica si veti ramane un anonim ca atatia altii. Cu resurse, aveti o sansa. Succes!
Nu vreau sa infiintez acest partid,el a fost infiintat acum 100 de ani.Doresc parerea dvs.despre necesitatea unui asemenea partid,despre reusita lui daca ar activa pe principii drepte.Asa-zisele partide de extrema dreapta au fost constituite doar pentru imbogatirea fondatorilor pe seama contributiei fraierilor si necunoscatorilor.
Poate ca oamenii acestei tari sunt atat de scarbiti si refractari numai la auzul unui nou partid si nici nu-i mai intereseaza.
Deci din punctul meu de vedere ca și cetatean va impărtășesc parerea si sunt solidar,dar oamenii sunt parșivi pentru ca spre si exemplu chiar si partidul comunist, ideologic si comparativ vorbind cu ce este acum in ”piata” era mai bun dar puterea le-a luat mintile ca si acum dealtfel ,intradevar suntem scarbiti de toti mincinosii care se perinda pe la tv. pe care ai intilnesti peste tot in toate institutiile statului si care sunt aceiasi de 47 de ani cu predare de stafeta,domnul meu din punctul meu de vedere doar ceva divin ne mai poate scapa sa-u ajuta.
O parere.
Un partid anti-sistem nu are sanse sa invinga un partid-sistem (PSD, PNL, PDL, UDMR) pentru ca partidele-sistem sunt cele care fac sistemul si prin legislatie se evita construirea unor partide anti-sistem puternice.

Spre exemplu, incepand de anul trecut, România a trecut de la un sistem parlamentar-electoral proportional (cel mai democratic cu putinta) la un sistem parlamentar-electoral majoritar (de model anglo-saxon, cu un deficit de democratie destul de mare) tocmai pentru a evita acumularea de mandate parlamentare de catre partidele anti-sistem.

Daca acum un an PP-DD (pe sistem proportional) avea sanse sa obtina 10-12 mandate in Parlament, pe sistemul majoritar are sanse sa obtina maxim 1-2 mandate si astea cu greu.
Ultima modificare: Duminică, 17 Iunie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
nica a scris:

Nu vreau sa infiintez acest partid,el a fost infiintat acum 100 de ani.Doresc parerea dvs.despre necesitatea unui asemenea partid,despre reusita lui daca ar activa pe principii drepte.



Sunt de acord cu @geo-vem si as mai adauga ca ptr a avea o reusita un partid ar trebui sa declare unele lucruri ca de exemplu:

1) Inainte de alegeri sa propuna ce vor face acest partid ptr tara,iar daca in 1-2 ani nu au facut ce au propus,atunci sa se dea liber la alegeri libere. Tara angajeaza un presedinte,tot tara poate sa desfaca contractul de munca al presedintelui daca nu a realizat cea ce a propus. Nu asa cum a fost Basescu asta iarna incat nu vroia sa isi dea demisia la mitingu organizat in toata tara.

2) Cei care au condus pana acum si s-a imprumutat la F.M.I. poate vor cadea la alegerile din noiembrie,insa daca va venii noul partid la putere,cum va rezolva situatia cu datoriile catre F.M.I.?

3) Nu se mai are incredere in nici un partid,ptr ca oamenii spun asa: A furat PSD,apoi a fiurat si PDL,sa vina si altii apoi sa mai fure? Concluzia este ca PSD a vandut tot prin privatizare,iar PDL ne-a facut datori la F.M.I.
Cum va rezolva situatia aceasta noul partid PP-DD sau Partidul National Socialist.?
Nu vad nici o cale de iesire,numai la mila lui Dumnezeu vom spera.

Alte discuții în legătură

Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)
Atribuire mandate consiliu Darie Tudor Darie Tudor Salut! Am primit Procesul-verbal cu centralizarea voturilor pentru functia de consilier local. [b]Revin:[/b] Este vorba de un nr. de 13 consilieri Ma ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)