se pare ca accidentele se tin scai de mine si prietenii mei in vara asta. ieri un amic de-al meu a comis-o si nu a acordat prioritate. a intrat astfel intr-un autoturism al carui sofer nu purta centura si a fost izbit cu capul de bord, in plus a avut si o mica sangerare la arcada care s-a oprit de la sine.
a venit salvarea insa victima a refuzat sa se duca la spital. i-a zis amicului meu ca pentru 500 euro nu se declara victima si nu se duce nici la spital. apoi a venit politia care i-a intrebat clar daca s-au inteles sau daca incepe sa faca masuratori. astia au zis amandoi ca s-au inteles, nu s-au facut masuratori si urmeaza sa se duca maine la asigurator pentru intocmirea intelegerii amiabile. politistul vine cu ei sa fie sigur ca nu e nevoit sa intocmeasca dosar penal.
azi victima s-a razgandit si i-a zis amicului meu ca doreste mai multi euro sau se declara victima si se duce la spital.
ce poate face amicul meu acum ? maine trebuie sa fie la asigurator cu "victima" dar si cu politistul sa incheie amiabila dar acum el nu mai este inteles cu "victima".