Este nulitate absoluta in momentul in care in procesul verbal adresa gresita total al accidentului la fel si pe dovada de permis este scris negru pe alb ca accidentul a avut loc la alta adresa fata de cea raportata la accident?
In fapt, o masina a zgariat 10 cm o alta masina.Ne-am inteles initial la amiabila sa o facem dupa wek, apoi la 24 ore vinovatul se duce la Politie si raporteaza acidentul, politistul suna si amica mea ii spune nu sunt in Bucuresti, m-am inteles la amiabila si nebunul s-a razgandit desi e vinovat.
Luni a fost la politie a spus si declarat adevarul si dupa 8 luni politistul imi da dreptate, imi da copia dupa asigurare si dovada de reparatii, reclamantului o amenda destul de scumpa, si mie imi ridica permisul 30 zile ca nu l-am raportat in 24 ore.
Doar ca la intocmirea dovezii si a procesului verbal , politistul greseste adresa unde s-a petrecut incidentul, mentioneza pe preocesul verbal alta strada alt numar )
Intrebarea mea este, nulitate absoluta se poate invoca ,caci procesul verbal de contraventie in care este specificata o adresa gresita , daca pe el este specificat gresit strada si numarul? adica avem alta adresa in procesul verbal si dovada fata de actele dosarului cu incident!
Pot cere nulitate absoluta a procesului verbal avand in vedere ca prin el si chiar si pe dovada este o adresa diferita decat cea raportata