Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Colaborare juridic - financiar

Doresc sa colaborez cu experti contabili ..si juristi (in special persoane care se ocupa de infiintari firme) din judetul Constanta, pe baza de comision lunar (procentual sau fix) ..din onorariul pe care il voi incasa de la client (agentul economic).
Fac mentiunea ca eu voi intocmi contabilitatea de la A la Z, cu intocmire si depunere declaratii lunare, intocmire bilant, iar la firmele recomande de tine vei incasa onorariul pe certificare bilant.
Cel mai recent răspuns: mara26_delia , utilizator 23:31, 5 Ianuarie 2009
Acest gen anunturi nu se posteaza pe forum ci la sectiunea joburi.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Colaborare expert contabil maria3000 maria3000 Doresc colaborare cu expert contabil pentru certificare bilanturi si asociere firma contabilitate. (vezi toată discuția)
Contract colaborare expert contabil - pfa prelucrare automata date mariabos mariabos Sunt expert contabil ( am o firma cu acest obiect de activitate) si vreau sa lucrez in colaborare cu un economist ( care este PFA cu ob de act prelucrare ... (vezi toată discuția)