avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca nu esti angajat ca gestionar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca nu esti angajat ca gestionar

Daca nu esti angajat ca gestionar (ci pe o alta functie care, nu prevede gestionarea de bunuri) si, totusi ai in administrare niste bunuri materiale care nu sunt constituite intr-o gestiune conform statului de organizare, ti se poate ratine garantie de gestiune (fara contract semnat)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 20 Iunie 2012
Multumesc.
Problema e ca nu am atributii (cf. fisei postului) de gestionar si, nu am semnat un contract.
In acest sens, nu are cum sa va retina garantia materiala ...
Va multumesc.
Cf. fisei postului nu am atributii de gestionar.
Nu am semnat un contract dar.... bani mi-au fost retinuti.
Cu stima, L.
In acest sens, depuneti o sesizare la ITM si/sau actionati in instanta pe angajator...
Va multumesc.
Eu nu am semnat un contact. Nu stiu exact ce au facut.... In prezent sunt in C.M.

Alte discuții în legătură

Garantie materiala gestionar mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! ati putea sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul retinerii garantiei materiale pt. gestionari? Mai e valabila cota de 1/10 din salariu ? ... (vezi toată discuția)
Garantii materiale fly333 fly333 Buna ziua! Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un model de contract pentru garantii materiale pentru lucratori comerciali? Va multumesc!:(( (vezi toată discuția)
Contract de garantie materiala Alin1987 - 31 Alin1987 - 31 Buna seara!! Eu lucrez la un patron ca reprezentant vanzari,conform fisei postului.Cand m-am angajat acum 3 ani la el am semnat si un contact de garantie ... (vezi toată discuția)