georgettegan 
	    	Utilizator

georgettegan 
	    	Utilizator	    

ContSters136493 
	    	Utilizator

ContSters136493 
	    	Utilizator	    

ContSters136493, utilizator
 ContSters136493, utilizator 	
			~ final discuție ~
 krystyna27	                   

buna seara? am si eu o intrebare: cum se calculeaza concediul pt sarcina si lehuzie la un venit brut de 740 lei sau un venit net de 517 lei pe luna?
precizez ... (vezi toată discuția)
	                    krystyna27	                   

buna seara? am si eu o intrebare: cum se calculeaza concediul pt sarcina si lehuzie la un venit brut de 740 lei sau un venit net de 517 lei pe luna?
precizez ... (vezi toată discuția)

Claudia Carmen	                   

Am si eu o nelamurire  in legatura cu banii pe care ar fi trebuit sa-i  primesc pe concediul de maternitate.
 In data de 01.06.2009 am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
	                    Claudia Carmen	                   

Am si eu o nelamurire  in legatura cu banii pe care ar fi trebuit sa-i  primesc pe concediul de maternitate.
 In data de 01.06.2009 am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)

ionut c	                   

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un calcul concret al indemnizatiei de maternitate neta. Mentionez ca in ultimele 6 luni salariul brut al angajatei gravide a ... (vezi toată discuția)
	                    ionut c	                   

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un calcul concret al indemnizatiei de maternitate neta. Mentionez ca in ultimele 6 luni salariul brut al angajatei gravide a ... (vezi toată discuția)