avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare hotarare civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare hotarare civila

Buna ziua ,

Am primit in urma cu ceva timp o " recomunicare hotarare civila " in care scrie :


"Pentru aceste motive in numele legii hotaraste :

Admite in parte cererea priind pe reclamanta X cu dimiciliul in ... , pe paratii sc . firma de asigurari auto sa cu sediul in ... si EU cu domiciliul in ...
Obliga paratala plata sumei de 15.651,52 lei cu titlul de despagubire.
Respinge cererea in rest ca neintemeiata .
Obliga parata la plata cheltuielilor de judecata compuse din 1.050,09 lei - taxa judiciara de timbru si 5 lei -timbru judiciar .
Cu recurs in termen de 15 zile de la comunicare.
Pronuntata public azi , .... ."


Acestea fiind spuse eu ce trebuie sa platesc ceva ? Sau plateste firma de asigurari auto ? Si cel mai importat : care dintre sumele mentionate mai sus trebuie platita ?


Va multumesc anticipat pentru amabilitate
scrie clar, ca parata suporta toate cheltuielile. Dar, daca nu=i convine solutia data, poate face un recurs in termen de 15 zile
Dar " parata " nu sunt si eu ? va rog daca se poate sa mi se spuna " ca la prosti " da ai de platit x suma de bani sau nu ... nimic mai mult .

Multumesc anticipat
Puteti da mai multe detalii privind obiectul dosarului? Dumneavoastra va faceti vinovat de producerea unui accident rutier? Nu inteleg de ce aveti calitatea de parat si nu intervenient fortat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurat obligat la plata despagubirilor Justyn17 Justyn17 Buna ziua ! Ma numesc Badulescu Mihai Vasile si am avut o asigurare RCA , societate care a refuzat plata despagubirilor catre cel pagubit . In urma unui ... (vezi toată discuția)
Asigurat rca carpatica obligat la plata despagubirilor Justyn17 Justyn17 Buna ziua ! Ma numesc Badulescu Mihai Vasile si am avut o asigurare RCA la Carpatica , societate care a refuzat plata despagubirilor catre Tudor Valeriu ... (vezi toată discuția)
Proces ca intervenient fortat intre firmele de asigurari SergiuMan SergiuMan Buna ziua. Anul trecut am avut un accident in care vinovatul am fost eu. Pagubitul a facut reparatia pe CASCO urmand ca aceasta sa isi recupereze banii de la ... (vezi toată discuția)