avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ORGANIZARE CONTABILITATE - CABINET INDIVIDUAL EXPERT ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ORGANIZARE CONTABILITATE - CABINET INDIVIDUAL EXPERT CONTABIL

Buna ziua ! Lucrez la o firma de evaluari , audit si de cateva zile si-a deschis si cabinet individual de expert contabil ... Ce presupune organizarea contabila pt. un astfel de cabinet ? Multumesc anticipat pt. raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: IGHI , utilizator 12:24, 20 Iunie 2012
un sfat de expert va poate da cel ce deschide cabinetul de ,,expert contabil'',ca doar are diploma autorizata!
Mesajul d-voastra m-a facut sa zambesc !!! Multumesc !!! Oh , a deschis cabinetul zilele trecute si a facut prima expertiza contabila tot zilele trecute ... E expert contabil de multa vreme dar n-a profesat pana acum in acest domeniu ... Am citit carti care-mi dau sfaturi cum sa dezvolt o afacere profitabila , bla , bla , bla dar in niciuna nu-mi raspunde concret la intrebarea pe care o caut ...
Contabilitatea la cabinetele individuale este organizata in partida simpla.
[ link extern ]

Aveti aici toate informatiile de care aveti nevoie.
Multumesc frumos !!! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla pentru un srl cu un singur domeniu de activitate Daria8 Daria8 Buna ziua si La multi ani! Am un SRL cu un singur domeniu de activitate, traduceri. Intrebare mea este - de ce nu pot tine contabilitatea in partida ... (vezi toată discuția)
Studii superioare necesare pentru contabili Cont Expert 4972 MBM Cont Expert 4972 MBM Buna ziua, Am o problema daca ma puteti ajuta cu un raspuns va rog mult..... Sunt angajata la o firma cu contract individual de munca in timp normal de 8 ore ... (vezi toată discuția)