avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Intelectualii cu papion
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Intelectualii cu papion

Intelectualii şi artiştii au protestat împotriva ordonanţei de urgenţă a Guvernului care prevede trecerea ICR sub autoritatea Senatului, în faţa sediului ICR din Bucureşti. Un barbat sustine ca ICR-ul ar trebui sa fie sub control parlamentar, moment in care gloata incepe sa-l jigneasca si sa-si bata joc de el, prin afirmatii de o rautate iesita din comun. Urmăriţi desfăşurarea evenimentelor.

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 19:55, 19 Iunie 2012
Extrem de jenant din moment ce Romania se mai afirma numai prin acesti intelectuali de exceptie. Ce sa-i faci pana la urma astia sunt sustinatorii puterii - vezi proverbul cu minte multa nu se cere ..........................!
In alt registru cum poti sa-i huidui pe Cristi Puiu, pe Porumboiu si in definitiv pe regele Gustav?
Of, Invatamantule, unde au ajuns?
O tara de asistati sociali cum Dzeu sa mai inteleaga un act de cultura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cele mai tari știri andreigrigoriu andreigrigoriu [i]Dragi forumiști, După o matură chibzuință, având în vedere că nu am găsit o discuție similară, m-am gândit să inaugurez una ... (vezi toată discuția)
Hai si noi la guvernare ! ContSters109653 ContSters109653 [b]Criza mare -n guvernare / criza mare-n buzunare[/b] Mai Boc ! Ce-am putea sa facem ? Hai sa ne kelemenim ! Eu stiu ca va place whisky... Dar ma duc sa ... (vezi toată discuția)
Rezistenta impotriva culturii Radu Gabrian Radu Gabrian Un cotidian aparut astazi a cuprins un articol, cred eu determinant ,nu atata prin problematica dezbatuta ,dar mai ales prin realismul si acuratetea ... (vezi toată discuția)