avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce trebuie facut cu grilajul de la geam cand se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce trebuie facut cu grilajul de la geam cand se reabiliteaza blocul?

Buna ziua! Am si eu o nelamurire: Detin o garsoniera confort 3 intr-un bloc de 4 etaje la etajul 2. La geamul acestei garsoniere se afla montat un mic balconas atata cat este geamul, dimensiuni:150-130-50. De curand au venit cei cu reabilitarea blocului si au amenintat ca daca nu dau balconasul jos ca ei sa poata sa reabiliteze ma vor amenda. Specific, ca acest balconas este montat de 10 ani iar eu nu m-as indura sa-l dau jos pentru ca imi este foarte util fiind garsoniera foarte mica nu am unde sa-mi usuc rufele iar eu am geam termopan si nu doresc sa mi-l schimbe deci n-ar trebui sa-i deranjeze balconasul. Intrebarea mea este: exista vreo lege prin care domnii lucratori de la reabilitare ma pot obliga sa dau jos balconasul si mai ales sa ma amendeze daca refuz? :(:(
Ultima modificare: Marți, 19 Iunie 2012
bogatasu79, utilizator
Va amendeaza primaria, nu domnii de la reabilitare....si primaria gaseste in baza carui articol de lege, ordonanta, hotarare de CL etc. s-o faca.
Puteti sa demontati acel grilaj si sa lasati locul liber pentru a se efectua lucrarea de reabilitare.
Dupa terminarea lucrarii si efectuarea receptiei, in functie de cum vedeti ca au facut si alti vecini, va montati inapoi acel grilaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nevoie de autorizatie pentru grilajele de la geamuri? electrolivius electrolivius In urma operatiunii de reabilitare termica a blocului in care locuiesc , firma ce se ocupa de aceasta operatiune mi-a cerut sa-mi demonteze gilajele de la ... (vezi toată discuția)
Grilaj la geamul de la parter barb barb buna ziua. sunt proprietarul unui ap. situat la parterul unui bloc de 10 etaje. de curand am montat un grilaj (dimensiuni L-270cm,l-150cm,adancime 40cm)la unul ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica cu probleme Tudort34 Tudort34 blocul meu a intrat in reabilitare termica find aproape finalizat..problema mea este urmatoarea: am ajuns singura persoana din bloc care nu are termopanele ... (vezi toată discuția)