avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita institutie publica
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita institutie publica

Debitoarea institutie publica a facut contestatie la poprire fiind in curs de judecata.
Nu am facut validarea popririi pentru neexecutarea titlului de catre tertul poprit.
cum o determin sa-*mi dea banii daca pierde contestatia?
Au trecut mai mult de trei luni de la infiintarea popririi.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 07:55, 20 Iunie 2012
Exista OG 22/2006 referitoare la executarea silita a institutiilor bugetare potrivit careia daca in buget nu exista sume prevazute cu aceasta destinatia (plata unor sume stabilite prin hotarari judecatoresti) atunci acestea au la dispozitie un termen de 6 luni pentru rectificarea bugetului si cuprinderea sumei in buget pentru a se efectua plata. Probabil ca acesta este si motivul contestatiei la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire o. g. 22/2002 cirus cirus Am o sentinta investita cu titlu executoriu impotriva unei primarii. Am formulat cerere de executare silita si executorul a pus poprire pe toate conturile ... (vezi toată discuția)
Instiintare retineri anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog, imi puteti spune in cazul cand un salariat are restante la o banca si firma primeste instiintare de retineri, este obligata sa faca ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)