avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu mecanicul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu mecanicul

Buna ziua,am ajuns la capatul rabdarii si a puterii,de aceea am ales sa cer un sfat,o indrumare.Deci am o dubita cu care am probleme la motor,nu o sa enumar problemele,dar va pot spune ca am ajuns sa cheltui o avere pe toate reparatiile si ce ma deranjeaza cel mai mult e faptul ca mecanicul,cred eu,nu face reparatiile cum trebuie cu rea intentie si fara scrupule,(ca sa mai vin probabil).Mai pot sa spun si faptul ca nu am vazut nici o factura de la el,desi am cerut,m-a tot amanat ceea ce m-a facut sa am dubii in legatura cu corectitudinea lui.Am facut mici cercetari pe net despre el si asa am aflat ca firma lui este declarata inactiva de finante,face achizitii in continuare pe firma.Inainte figura ca are doar un singur angajat,desi si in ziua de azi lucreaza 4 mecanici pe langa el.Ce pot sa fac(inafara de a nu mai merge la el)ca sa-mi recuperez paguba (aproximativ10000 de lei)si de a-i veni de hac acestui om josnic si fara scrupule.Cei de la garda financiara,de la politie si de la itm mi-au spus ca sa fac o reclamatie si cand o sa-i vina randul o vor cerceta.Nu se poate organiza un flagrant ca sa-l prindem pe acest impostor care desi are firma suspendata de fisc,el tot isi continua activitatea si ne fura pe toti,si pe noi,si statul si pe angajatii care lucreaza fara forme legale...ca sa-mi recuperez eu paguba...M-am gandit la un flagrant deoarece si acum imi e masina la el,la reparat,sigur pentru ultima data!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:18, 20 Iunie 2012
daca nu aveti documente care sa ateste reparatiile in acel atelier auto (chitante, facturi, devize), nu veti reusi niciodata sa va recuperati prejudiciul. daca ati vazut ca nu este de incredere de ce ati mai apelat la serviciile atelierului respectiv?
Am ajuns la aceasta concluzie de curand,ca prea se stricau toate in lant... pe dvs.nu va deranjeaza ca cineva ne fura pe toti,pe noi ca si clienti pe angajati care lucreaza la negru si pana la urma si statul,sau vi se pare corect si normal ca daca ai firma DECLARATA INACTIVA DE FINANTE ,tu sa-ti continui activitatea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat!...eu asta incerc sa opresc HOTIA LUI,NU SA-SI CONTINUE ACTIVITATEA SI SA FURE PE ALTII SI NU PE MINE...

Mai revin cu o problema,din cate stiu,daca finatele ti-au declarat firma inactiva atunci tu cum faci reparatii la masini,pentru ca nici cei de la RAR nu ti-u mai dat autorizatie pentru a face reparatii la masini...Durerea dvs.e legata de faptul ca m-am dus eu la el de mai multe ori?......A MEA E LEGATA DE FAPTUL CA NE FURA PE TOTI , SI PE DVS.PANA LA URMA..., si poate azi fac un accident de masina si lovesc pe cineva care se afla din nefericire pe drum..apropo aveti masina?....

Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2012
Ares-3, moderator
farkas laura, va rog sa ramaneti la problema dvs. Daca cei care va raspund au sau nu masina nu are nicio relevanta pentru ce vi se intampla.

Ati scris:
Cei de la garda financiara,de la politie si de la itm mi-au spus ca sa fac o reclamatie si cand o sa-i vina randul o vor cerceta. Nu se poate organiza un flagrant ca sa-l prindem pe acest impostor [...]

Ati reclamat peste tot unde se putea, nu mai aveti ce face altceva decat sa asteptati. La cine va referiti prin ''sa-l prindem pe acest impostor''?
Ma refeream la asa zisul mecanic,care pana la urma pune in pericol atat viata mea cat si a celorlalti participanti la trafic,doar pentru a-si umple el buzunarele!
Nu m-ati inteles.
Cu cine vreti sa mergeti sa il prindeti in flagrant pe mecanic? Doar oamenii legii au dreptul sa organizeze flagrantul, numai daca sunteti solicitat sa participati la actiune puteti vorbi de sa il prindem.

Daca nu ati depus inca reclamatiile in scris (de data asta nu stiu daca am inteles eu bine, doar ati ''povestit'' cu ei sau le-ati pus si pe hartie), asta aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am cumparat o masina second hand de la o firma ce ... Viviana12 Viviana12 Buna ziua. Am cumparat o masina second hand de la o firma ce se ocupa cu vanzarea masinilor secon hand. Cand am dus-o la mecanic sa i se faca schimburile de ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul refuza plata catre atelier auto gabrinca gabrinca Buna ziua, In luna decembrie a anului trecut am fost implicat intr-un accident rutier. Am fost lovit intr-o intersectie de catre o doamna ce ulterior a fost ... (vezi toată discuția)
Service auto langa mine deeadeac deeadeac Buna ziua, tocmai am achiziționat o casa, la țară in care urmeaza sa ma mut. Am inceput sa merg in timpul săptămânii pe acolo si sa observ ca unul dintre ... (vezi toată discuția)