avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Sora mea a avut un credit bancar fara garantii pe care nu a putut sa-l mai achite.Are domiciliul la parintii mei care sunt proprietarii imobilului.Au primit instiintare in cutia postala ca se incepe executarea silita inpotriva surorii mele.
As dori sa stiu daca executorul poate inventaria bunurile parintilor mei si daca ar avea dreptul sa intre in locuinta, avand in vedere sa sora mea nu mai locuieste la parintii mei,dar are domiciliul in buletin inca aici?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 20:10, 20 Iunie 2012
nu conteaza domiciliul in buletin. Conteaza ce bunuri are sora (bunuri proprii ale ei) precum si daca exista coimprumutatori sau giranti - in acest caz se pot executa bunurile acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executor marius32 marius32 buna ziua.Am gasit in cutia postala ieri o somatie +incuviintare executare+proces verbal de cheltuieli+cerere executare+titlu,si vreau sa stiu mai ce mi se va ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie-care sunt obligatiile sotului? Atee Atee Buna ziua! Sotia a contractat un credit in anul 2010 , cu garantii prin persoane fizice, giranti, dar ea dupa cateva luni a ramas fara loc de munca, implicit ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe imobil legala sau nu? mioara31 mioara31 Buna seara,tatal meu a facut un credit in 2007 si nu l-a mai plati dupa o perioada din diferite motive financiare .Astazi am gasit in cutia postala un plic... ... (vezi toată discuția)