avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor de incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor de incalzire

o prietena a depus dosar pentru ajutor de incalzire, azi i-a vizitat de la asistenta sociala si le-a spus ca au de platit amenda pentru ca nu au declarat ca mai au un apartament...
sotul ei detine nuda proprietatea asupra unui imobil, ei nu si-au regasit optiunea in formularele primariei si nu au declarat, mai ales ca acolo locuieste socrul si n-ai nici o legatur
va rog sa-mi spuneti daca cei de la primarie au dreptate deoarece maine dimineata au chemat-o la sediu
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 15:39, 21 Iunie 2012
Da, prietena dvs, chiar daca are nuda proprietate, tot proprietate este, chiar daca nu are uzufructul.
In cerere era o rubrica unde iti cerea sa declari daca familia mai detine o alta locuinta inafara de cea de domiciliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! steluta nastase steluta nastase Am un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager si clauza de intretinere cu mama mea si o alta proprietat. Spuneti-mi va rog acel act de v-c cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire cu gaze l1u2 l1u2 buna,am o dilema pe care va rog sa ma ajutati sa o lamuresc:am un apartament proprietate personala,la care solicit an de an ajutor de incalzire ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager ContSters61759 ContSters61759 Buna! Ieri am fost sa depunem o cerere de eliberare a cardului de identitate pentru un membru al familiei care are domiciliul in alt oras, si ii expira CI.Cum ... (vezi toată discuția)