avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA NEDECLARARE TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

NEDECLARARE TVA

In cursul unui control fiscal s-a stabilit ca am depasit plafonul de tva la 31.12.2010
Contabilul firmei nu a sesizat aceasta eroare contabila , deci nu m-am declarat platitor de tva . In situatia de fata finantele ma obliga sa platesc tva -ul de la data respectiva pana in prezent cu penalitati si majorari altfel imi pun sechestru pe bunuri . Intrebarea mea este daca se poate face ceva sau daca se poate face o esalonare la respectiva suma .Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 16:22, 22 Iunie 2012
Da, faceti o cerere de esalonare la plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutii contabile si fiscale ucurel69 ucurel69 Am o firma n-e platitoare de TVA.In august 2010 am primit de la finante o instiintare ca incepind cu 2009 am devenit platitor de TVA,acumulind o datorie de ... (vezi toată discuția)
Srl declarat inactiv celeonora celeonora Buna seara, Detin un srl ce a fost declarat inactiv in luna februarie 2014 , in conditiile in care societatea are datoriile esalonate pt 60 luni,iar la ... (vezi toată discuția)
Tva neachitat la timp- depasire plafon 35000 euro berti berti Buna ziua, Am gasit adresa dvs pe net si cu tot respectul doresc sa va adresez o intrebare : O societate comerciala , a depasit plafonul de scutire ... (vezi toată discuția)