avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ca sa deschid succesiunea, costa mult?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ca sa deschid succesiunea, costa mult?

bine v-am gasit!
am o alta intrebare...
voi deschide eu succesiunea... si am auzit ca e foarte scump.
cand trebuie sa platim totul? cand se deschide succesiunea se plateste ? .... sau se poate plati mai tarziu?
nu stiu daca are importanta: bunica a murit in 1995 si parintii in 2005 si respectiv 2006. (pentru ca trebuie sa facem doua succesiuni).
salutari,
manuela.
Cel mai recent răspuns: manuelagrozavu , utilizator 13:37, 26 Iunie 2012
multumesc pentru tot.
salutari.manuela.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa succesiune cu parinti necasatoriti robert paul robert paul Buna seara.Suntem 3 frati.Parintii nostri au cumparat un apartament prin 1979,(pe numele mamei mele-proprietar).Mama mea a murit acum 6 ani,dar n-am facut taxa ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o imputernicire pentru a ma ocupa de actele de succesiune? manuelagrozavu manuelagrozavu suntem 4 frati. toti suntem in Spania. pentru a merge eu in tara sa ma ocup de succesiune am nevoie de o imputernicire din partea fratilor? de unde pot sa o ... (vezi toată discuția)
Succesiunea flobos656 flobos656 cine imi spune va rog, cit ma costa si ce acte imi trebuiesc pentru a face succesiunea dupa moartea tatalui meu. sunt fiu unic si mama este inca in viata. cum ... (vezi toată discuția)