avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... daca copilul meu care este sub ingrijirea mea si nu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

daca copilul meu care este sub ingrijirea mea si nu am respectat o singura zi de vizita

fetita mea este la mama mea,azi era zi de vizita pt tata-l ei.e singura data cand nu o respect ca ora de vizita pentru ca nici prin cap nu imi trecea sa se duca la politie sa depuna plangere tocmai ca eu nu i.am interzis fetei sa se duca si in alt timp liber care il are in afara programului scolar.numai ca el o suna doar cand e zi de vizita.intrebarea mea la care va rog mult sa imi raspunda cineva,este:poate sa mearga la mama mea si sa ia fata de acolo fara mine????
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:39, 22 Iunie 2012
Hotararea judecatoreasca da probabil dreptul tatalui sa isi viziteze minora, fara a preciza expres cum se va face acest lucru, adica ca dvs sa aduceti copilul la o anumita ora si intr-un anumit loc.

Prin urmare, ca un adult responsabil ce este tatal va prelua copilul in ziua si la ora de vizita de acolo de unde i se comunica ca se afla: gradinita, serbare, parc, bunici etc.

Nu cred ca aveti obligatia de a duce dvs personal copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecatoria imi da program de vizita marti si joi intre 17-20 si alternativ sfarsitul de sapt, iar tribunalul imi anuleaza CS1976 CS1976 Am obtinut hotarare judecatoreasca in ordonanta presedintiala program de vizita minora, la domiciliul meu la sfarsitul de saptamana alternativ cu sotia mea si ... (vezi toată discuția)
Bunicii paterni si programul de vizitare turcudaniela turcudaniela Buna ziua, Luna viitoare am primul termen in procesul de divort, fostul sot este plecat din tara si l-a imputernicit pe tatal lui sa il reprezinte....tatal ... (vezi toată discuția)
Dreptul bunicilor de a-și vedea nepoții: ce se poate face când părinții le refuză acest lucru? Lia pascu Lia pascu Eu si sotul meu ne am asumat răspunderea sa o creștem pe nepotica noastră care are sindrom down, de la o luna.am fost sustinuti material de părinții ... (vezi toată discuția)