Este adevarat ca daca optez pentru ccc pana la implinirea varstei de 2 ani angajatorul nu este obligat sa imi pastreze postul? In cazul ccc pana la 1 an este obligat?
Sunt functionar public cu contract pe perioada nedeterminata. Am nascut in luna mai 2012 si din iulie trebuie sa fac cerere de suspendare.
Inca ceva: daca pe langa functia publica solicitantul detine si calitatea de membru intr-un consiliu de administratie (in aceasta calitate fiind numit de catre angajator), in cererea de ccc trebuie sa mentioneze si acest lucru? Sau e nevoie de inca o cerere si la institutia din al carei CA face parte?
1. Daca indemnizatia primita ca membru al CA este impozabila atunci ea este luata in calculul indemnizatiei pentru CCC si trebuie sa renuntati si la ea pe perioada cat sunteti in CCC.
2. - Cererea o faceti catre cel care v-a numit in CA.
- Este posibil ca angajatorul sa numeasca pe altcineva in CA in locul dvs. pe perioada cat sunteti in CCC.
Concediere
intrebare_buna
Buna ziua!
Am o intrebare. Daca o salariata a fost 1 an in concediu ce crestere copil si a revenit cu o zi mai repede pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)