avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare onduri europene- masura 3.1.2
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare onduri europene- masura 3.1.2

Titlu: Accesare fonduri europene - masura 3.1.2
Buna ziua,
Pot accesa fonduri europene pe masura 3.1.2 daca am buletin in mediul urban?
Cu stima
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2012
Nina1, utilizator
Cel mai recent răspuns: GabrielPt , utilizator 00:46, 2 Iulie 2012
Raspunsul este evident, NU. Cum credeti ca se poate accesa in mod legal finantare pentru o activitate ireala, iar utilajele sa le folositi pentru altceva?

Dvs. declarati ca faceti o anumita activitate si ca doriti finantare pentru aceea. Vreti oare sa comiteti un fals in inscrisuri? Exista consecinte atat civile cat si penale, chiar daca (se pare ca) le tratati cu lejeritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)
Infiintare microintreprindere emanuel pop emanuel pop Buna ziua! Sunt inginer CCIA (Constructii Civile Industriale si Agricole) si doresc sa imi deschid un SRL in care sa pot presta urmatoarele servicii: 1. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce cod caen se poate folosi pentru emiterea documentatii ... sias sias Buna ziua, Ce cod caen se poate folosi pentru emiterea documentatii tehnice de obtinere a autoriztiilor de gospodarire a apelor? (vezi toată discuția)