Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 eujad	                   

stiti cumva cu ce tb sa ma duc la Casa de PENSII ptra depune 7 carnete de munca in vederea scanarii?  (vezi toată discuția)
	                    eujad	                   

stiti cumva cu ce tb sa ma duc la Casa de PENSII ptra depune 7 carnete de munca in vederea scanarii?  (vezi toată discuția)

fag	                   

am  cerut cartea de munca  de la firma de la care am plecat in 15 ian 2011#-o ,mi s-a zis ca este la itm ,am facut cerere la itm cu date personale ,am primit ... (vezi toată discuția)
	                    fag	                   

am  cerut cartea de munca  de la firma de la care am plecat in 15 ian 2011#-o ,mi s-a zis ca este la itm ,am facut cerere la itm cu date personale ,am primit ... (vezi toată discuția)

tudorache_alyna	                   

Buna ziua! 
Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
	                    tudorache_alyna	                   

Buna ziua! 
Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)