avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructii mai vechi de 5 ani
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructii mai vechi de 5 ani

o casa construita acum 5 ani fara autorizatie de constructie se poate intabula? Mentionez ca nu s-a eliberat autorizatia de constructie deoarece a durat 2 ani intabularea si 3 ani trecerea terenului din extra vilan in intravilan. cum pot intra in legalitate mai repede? multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:03, 25 Iunie 2012
Unde se afla casa, in Bucuresti?
nu. in moldova
Parerea mea este sa va duceti la primarie sa vorbiti la urbanism sa va dea cerifictul de urbanism, sa faceti proiectul sa luati autorizatie de construire si apoi procesul verbal de receptie.
Ce ziceti?
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2012
Francisc Gerber, Avocat
certificatul de urbanism a expirat acum 4 ani si cand am fost sa-l reinoiesc mi s-a spus sa astept sa se emita P UG. Acum am obtinut un alt certificat de urbanism pe care scrie de intrare in legalitate. problema e ca proiectul a fost pt constructie agrozootehnica si casa este D P M trebuie modificat proiectul sau altul


















Parerea mea e ca proiectul sa fie in concordanta cu constructia deja edificata.
Cand vor veni sa verifice la fata locului nu veti avea probleme, daca proiectul autorizat a fost respectat.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2012
Francisc Gerber, Avocat

Alte discuții în legătură

Vanzare casa+teren ellastef ellastef terenul; are cadastru si intabulare,iar casa o am trecuta doar pe rol in registrul agricol pe care platesc impozite.ilam in posesie de 6ani prin contract de ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construire pentru o anexa gospodăreasca ilegal construita Simona.Dunca Simona.Dunca Buna ziua! In 2015 (acum vreo 5 ani) am construit o anexa gospodăresc (beci - fundatie din beton sapat in pământ + garaj deasupra) de aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie ladaru ladaru cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)