avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cum se asigura protectia legala a alesilor locali ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cum se asigura protectia legala a alesilor locali ?

Cum interpretati si cum se asigura efectiv protectia legala a alesilor locali pe perioada mandatului, in acceptiunea Legii 393/2004, care la . Art. 20. - (1) în exercitarea mandatului, Aleşii locali sunt în serviciul colectivitatii, fiind ocrotiti de lege" ?
.

Alte discuții în legătură

Vechime in munca barboloviciu barboloviciu In perioada 1984 pana in 1996 am lucrat la Mina Suior incadrat in grupa I de munca . In anul1996 contractul de munca a fost suspendat de drept conform art 50 ... (vezi toată discuția)
Amenintari la telefon MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua vreau sa va intreb in cazul in care un consilier local primeste la telefon amenintare de la o persoana si consilierul face sesizare la politie in ... (vezi toată discuția)
Consilier exclus luciaemilia luciaemilia prin casatorie am luat si numele sotuluisi am pastrat si numele de fata,in anul 2006 am divortat si fostul sot a cerut sa revenim la numele anteriare,eu nu am ... (vezi toată discuția)