avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa,plati,masura 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa,plati,masura 112

sunt PFA si am accesat fonduri pe masura 112; am cumparat conf. planului de afaceri o remorca pt. transportul albinelor pe care a achitat-o cash; problema la incasarea celei de- a doua transe este ca se cere neaparat OP pt. justificarea achizitionarii remorcii, nefiind eligibile dupa spusele celor de la OJDRP factura si chitanta fiscala; ce se mai poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 20:34, 27 Iunie 2012
CALIN74 a scris:

sunt PFA si am accesat fonduri pe masura 112; am cumparat conf. planului de afaceri o remorca pt. transportul albinelor pe care a achitat-o cash; problema la incasarea celei de- a doua transe este ca se cere neaparat OP pt. justificarea achizitionarii remorcii, nefiind eligibile dupa spusele celor de la OJDRP factura si chitanta fiscala; ce se mai poate face in acest caz?

CALIN74 a scris:

CALIN74 a scris:

CALIN74 a scris:

CALIN74 a scris:

CALIN74 a scris:

Rugati vanzatorul sa anuleze chitanta si efectuati plata prin virament.
Totodata rugati vanzatorul sa ridice banii si sa vi-i inapoieze (banii depusi de dvs.in contul lui si ridicati de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta pentru plata cu card danielandrei danielandrei Buna ziua, am un client care tot insista ca daca a platit o factura cu card, trebuie sa-i emit si chitanta. Eu zic ca doar daca platea cash, trebuia sa-i emit ... (vezi toată discuția)
Auto firma - cheltuielile deductibile, amortizarea cristian_conea cristian_conea Sunt titular de Intr.individ., neplatitor de TVA. Inentionez sa achizitionez auto pe firma de la o pers.fizica, auto pe care il voi folosi pt.deplasarea la/de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare deea81 deea81 Buna seara! Bunica mea s-a decis sa imi vanda apartamentul ei. A fost la un notar si i s-a spus ca apartamentul valoreaza 100000 ron, pret pe care il accept. ... (vezi toată discuția)