avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Radiere ipoteca
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Radiere ipoteca

Am semnat un Contract cu garantie imobiliara in 1999 si a fost inscrisa in CF ipoteca In anul 2000 un executor a instituit un comandament Acesta printr-o sesizare a altui executor instanta a admis perimarea executarii
Va precizez ca in prezent executarul care ainstituit comandamentul nu mai exista in tabloul executorilor Camatarul a decedat Notarul a decedat
Va rog dati-mi un sfat cum sa radiez ipoteca
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 19:28, 25 Iunie 2012
Cu copie legalizata de pe hotararea instantei prin care a constatat perimata executare, faceti cerere de radiere a comandamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere comandament andomar andomar cine sau cum se radiaza un comandament instituit in 1999 de un executor judecatoresc in favoarea unei banci la un credit cu ipoteca? Creditul s-a achitat ... (vezi toată discuția)
Comandament ContSters38846 ContSters38846 am un prieten care are urmatoarea problema ... doreste sa vanda un apt aflat in coproprietate cu mama sa , au facut actele cadastru si intabulare , numai ca ... (vezi toată discuția)
Cum credeti ca este mai corect? DanyD DanyD Am un titlul executoriu neexecutat in termenul de prescriptie de 3 ani. Dorind sa constat pe cale judecatoreasca faptul ca a intervenit prescriptia dreptului ... (vezi toată discuția)