avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... tichete de masa in 2009
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

tichete de masa in 2009

Buna ziua! As avea nevoie de un punct de vedere cu privire la art 8 din OUG 226/2008. Lucrez intr-o societate comerciala cu capital de stat care are ca actionar unic Consiliul Local. Societatea este operator de servicii publice si beneficiaza de subventii de la buget pentru diferenta de pret la energia termica furnizata populatiei avand statut de entitate publica. Tinand cont de faptul ca legislatia de profil care opereaza asupra activitatii noastre este legea 325/2006 si legea 51/2006 considerati ca societatea face parte din categoria celor care "nu acorda tichete de masa in 2009"?
Precizez ca elementul "tichete de masa" este componenta a tarifului taxei de distributie practicata de societate si in consecinta se regaseste in nivelul subventiilor datorate de buget pentru energia termica furnizata populatiei. Subventia este rezultatul urmatoarei formule de calcul: (Pret energie termica/producator + Taxa de distributie/societate distribuitoare) - pret local de referinta.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Liber la plati catre furnizori quiras quiras Ce parere aveti de OG 9/2014 ? Conform OG 9/2014 ,UAT-eurile pot efectua plati catre furnizorii de servicii ? Sau numai daca au datorii la bugetul de stat ... (vezi toată discuția)
Plata diferita catre radet pentru societate cu adresa in apartament ciprian.balint ciprian.balint Buna ziua, Mi-am deschis o societate care are sediul social la mine in apartament printr-un contract d ecomodat. Am toate aprobarile societatii de locatari si ... (vezi toată discuția)
Raspunsul primit de la a.n.r.s.c referitor la debransariile ilegale si vreau sa stiu daca si primaria a primit acelasi raspuns? NCorina NCorina Am facut o petitie adresata Secretariatului General al Guvernului,care a fost redirectionata Autoritati Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare ... (vezi toată discuția)