avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Legea 148 din 5 iulie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Legea 148 din 5 iulie 2011

Stie cineva cine este initiatorul acestei legi penibile ?
Sau macar unde pot gasi expunerea de motive.
Eu ineleg faptul ca sa se desfiinteze instantele care nu exista ,,decat pe hartie''
Ce rost a avut sa desfiinteze judecatoriile Bozovici,Somcuta Mare si Murgeni,care chiar aveau activitate,e adevarat in circumscriptii mici dar nu toate instantele au circumscriptii mari.
In cazul judecatoriei Bozovici arondarea s-a facut la Judecatoria Oravita,problema e ca iarna drumul spre Oravita e blocat din cauza zapezii fiind intr-o zona montana,la asta nu sau gandit
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 27 Iunie 2012
Detalii despre aceasta lege gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am scapat pe moment de cauciucurile de iarna dragnea.georgeta dragnea.georgeta Ce vom face insa pana la anul ? Cum stim care cauciucuri sunt de iarna si care de vara? Ce trebuie sa scrie pe ele? Vom fi din nou la mana unora sau altora ... (vezi toată discuția)
Executat silit kruk Reflection Reflection Buna Ziua!Astazi tocmai am primit o instiintare in care mi se prezinta faptul ca am fost executat silit si ca mi s-a facut proprire pe salar pentru un credit ... (vezi toată discuția)
Cauciucuri de vara. dgrsj dgrsj Buna ziua:2 intrebari scurte va rog 1-am cauciucuri de vara-sunt amendat maine pe un drum cu zapada(de pilda Transfagarasan)? 2-am cauciucuri de vara-sunt ... (vezi toată discuția)