avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca determinat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca determinat

daca am incheiat un contract de munca pe perioada nedeterminata , il mai pot transforma prin act aditional in contract cu perioada determinata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 27 Iunie 2012
Teoretic , legea nu impune nicio interdictie in acest sens .. insa in programul REVISAL aceasta modioficare este imposibila .. pentru a face asa ceva puteti inceta c.i.m. incheiat pe durata nedeterminata si apoi incheia unul pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca margine margine am si eu o intrbare , se poate schimba un contract de munca cu termen nedeterminat intr-un contract cu termen nedeterminat (vezi toată discuția)
Modificare perioada in contractul individual de munca Volentir Mircea Volentir Mircea Asociatia de proprietari a incheiat in urma cu 2 ani un contr. individ. de munca pe perioada nedeterminata cu o persoana pt postul de administrator. Am dori sa ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)