avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara

in cazul in care un angajat isi ia concediu de odihna inainte de implinirea termenului de 30 de zile pentru finalizarea cercetarii si emiterea deciziei, cum se procedeaza in privinta comunicarii acesteia, avand in vedere ca perioada de 30 de zile expira? Ce acte suplimentare se intocmesc in acest sens?
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 11:43, 2 Iulie 2012
Am inteles...v-ati referit la posibilitatea ca angajatorul, bun din fire, sa ii mai lase angajatului concediat o perioada ca sa isi puna in ordine lucrurile ...
Va multumesc pentru sprijin =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca daniela43 daniela43 Buna ziua. doresc sa stiu daca este legal atunci cand esti in concediu legal de odihna sa ti desfaca contractul de munca. In perioada cand eram in concediu de ... (vezi toată discuția)
Convocare cercetare disciplinara dana manea dana manea in cazul in care un salariat se afla in concediu de odihna , poate fi convocat pentru a-si formula apararile pe care le considera necesare , pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare incetare de drept cim in revisal Ana2703 Ana2703 Buna ziua! Cum se procedeaza in cazul inregistrarii in Revisal a incetarii de drept a unui CIM avand in vedere ca data incheierii contractului este ... (vezi toată discuția)