avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotãrâre incompletã
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotãrâre incompletã

Am înaintat proces de partaj bunuri mobile şi imobile, judecătorul a adus decizie asupra bunurilor mobile , nu se referă la imobile. E inadmisibil aşa ceva, procesul de partaj durează ma mult de 2 ani. Ce e de făcut. Am plătit mult pentru stat, care prin judecător nu mă reprezintă
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2012
szenikop, utilizator
Daca mai sunteti in termen atacati decizia respectiva cu urmatoarea cale de atac, probabil recurs.
Dar judecătorul nu şi-a făcut treaba, ceea ce am cerut noi, efectiv a omis, nu putem cere completare a deciziei.

Este foarte stranie că un judecător nu poate fi tras la răspundere fiindcă a omis ceva cerut prin proces
Ultima modificare: Luni, 20 August 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nu se poate cere "completarea deciziei"

Este clar un motiv de recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac partaj pltgeorge pltgeorge Buna ziua, am tot incercat sa gasesc niste raspunsuri clare in legatura cu caile de atac in cazul unui proces de partaj. Speta mea este urmatoarea: Am avut ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare sau revizuire? Mirrella P. Mirrella P. Am doua cauze: una pentu mine si una pentru un prieten. Pentru mine: plangere contraventionala, s-a admis partial, nu sunt multumita de hotarare, am formulat ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune - cerere de stramutare, executare vremelnica ralucamaria36 ralucamaria36 Am avut un proces de partaj bunuri comune la o Judecatorie , in partajare au intrat 2 imobile . Pe scurt , instanta mi-a dat castig de cauza acordandu-mi 90 la ... (vezi toată discuția)