avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... poate fi acuzat de omor din culpa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

poate fi acuzat de omor din culpa?

Buna, m-ar interesa sa aflu cv... Mama a fost diagnosticata cu cancer in ultima faza Pe masura ce situatia ei s-a inrautatit, concubinul ei i-a scos certif de handicap si a devenit insotitorul ei. Medicii au spus ca nu trebuie lasata singura pt ca oricand poate face o criza care ii poate fi fatala. Cu toate astea, a lasat-o de nenumarate ori singura in casa, ducandu-se la baut. In momentul in care a intrat in coma, el nu era acasa, ea era singura, si a gasit-o cazuta jos, cine stie de cand era in starea aia... Ma intereseaza daca il pot acuza de omor din neglijenta. Astept rasp dvs cat mai rpd.
Si trebuia sa ma intorc acasa si c sa fac? Sa las scoala, job, tot ca sa fac ce? De ea nu puteam sa am grija, ea vroia sa stea cu el, zicea ca nu o las eu sa fie fericita daca ii ziceam cv de el. Si mai mult, eu nu aveam cum sa ma duc singura la ei, el m-a amenintat de nenumarate ori cu bataia si violul? Nu am avut de ales. Ea ma suna fara sa stie el. Ce puteam eu sa fac, la 20 de ani?
atunci, poate, nimic; acum poti face ceva: vezi de viata ta, in a ta e si o parte din viata mamei tale, poate macar asa vei fi impacata.

tot ce am vrut sa iti arat e ca poti sa iti amarasti si mai mult viata, si ... dar nu merita.

plange-o, daca ai ceva de spus Instantelor, spune, dar traieste frumos.

noapte buna.
Mai sus aveti si o "invitatie" la alt fel de viata.
Dvs.veti stabili in forul dvs. intim daca poate fi sau nu onorata..
Ganduri bune si inteligenta !
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iunie 2012
Radu Gabrian, Mediator
Daca asta este profilul lui,profitati de lacomia lui pt. bani si dati cit va cere cu conditia sa semneze toate actele (o s-o faca pt. bani )_pt. a fi decazut din drepturi asupra copilului.Consultati un avocat si luati copilul,incercati dialogul,acuzindu-l, il intaritati mai mult si nu-i faceti un bine copilului.Succes !
Scuzati-ma ca intervin. @Paula B: viata umana nu este de vanzare, totul se poate rezolva prin instanta care este singura capabila sa il decada din drepturile parintesti, astfel incat sa nu mai aiba drepturi asupra copilului sau. Trebuie dovedit cu martori sau cumva (si matusa poate depune marturie, fiind problema de dreptul familiei) ca a cerut bani pt a renunta la drepturile sale. Si eu am fost in aceeasi situatie, tatal meu a cerut bani pentru mine, dar nu a fost lasat de rude sa-i primeasca, deci se poate.
Din cate vad situatia este foarte complicata din punct de vedere moral, dar singura solutie onorabila pt oricine de a iesi din aceasta situatie este sa il indepartezi din viata ta si a familiei tale cat mai curand si ai si caile legale de a face asta

Alte discuții în legătură

:( decadere din drepturi parintesti; alinadragan alinadragan Sunt o mama care nu si-a vazut copilul de un an si opt luni.In 2010 am parasit domiciliul concubinului meu ,tatal copilului care era extrem de agresiv vi ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturile parintesti ale mamei cristinaser cristinaser Am cunoscut 5 copii,cu varste cuprinse intre3 si 11 ani,a caror tat s-a sinucis,iar mama a plecat in strainatate,de aproximativ o luna.nu i-a lasat in grija ... (vezi toată discuția)
Decaderea din drepturi parintesti ionela-timofte ionela-timofte Buna ziua, Doresc si eu niste sfaturi in legatura cu o situatie: Am un frate detinut in penitenciar, el are 2 fetite de 2 si respectiv 1 an din urma ... (vezi toată discuția)