avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN principal
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN principal

Imi amintesc ca am citit candva ca exista obligatia ca o companie sa realizeze minim 50% din venituri din obiectul principal de activitate inregistrat la ONRC. Iar daca 2 ani consecutivi se realizeaza minim 50% din venituri dintr-un obiect secundar de activitate, exista obligativitatea modificarii obiectului principal de activitate.

Stiti cumva care este actul normativ care prevede aceasta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 06:55, 30 Iunie 2012
Nu am auzit de asa ceva, poate va amintiti si ne spuneti si noua ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen se trece in bilant,cel principal sau cel preponderent? carmenbn carmenbn Un SRL are,conform actelor constitutive,un obiect de activitate principal si mai multe secundare.Activitatea pe care o desfasoara preponderent apartine unuia ... (vezi toată discuția)
Modificare srl - caen principal Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, Trei inttebari: 1. In cazul in care obtin venituri mai mari intr-un an dintr-u alt domeniu de activitate, sunt obligata sa il declar ca obiect ... (vezi toată discuția)
Amanare inscriere pfa primita de la onrc online fanicate fanicate Buna ziua, doresc sa imi infiintez un PFA cu codul caen principal 6201 si coduri activitati secundare 6311, 7420 si 4791 si este a 2 oara cand onrc imi da ... (vezi toată discuția)